Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet jag?



Hur ska jag kunna
berätta för dig

om inte ens jag själv
vet hur jag känner


Vem kan säga mig
vad jag egentligen vill

när det bara är jag
som hör mina tankar



Jag behöver en psykolog som kan öppna min hjärna
som kan tolka
meningarna
som utav frustration
är så djupt inristade
i väggarna
om och om igen

Jag förstår inte
vad som där står skrivet
Pratar inte samma språk
som mina känslor
Kroppsspråket fungerar inte heller
i vårt försök att förstå varandra

Hjärnan och jag - så nära men ändå som främmlingar




Fri vers av Delvis
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delvis