Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skapar nytt 2009.....


En skål för mig!

Jag är värd att ses
i spegelbilden jag själv målar
utan dina färger
med min själs nyans

Jag är värd att leva livet
fullt ut i hel oktav
med alla toner närvarande
sjungande min sång

Jag är värd att finnas
när nytt år nalkas
tar jag farväl av tvekan
skapas ny verklighet

Så möter jag nytt år
hand i hand med mig själv
vandrar mot nya tider
tillsammans i kakafoni

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-30 20:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
löftesrikt och framåtseende tecknar diktarjaget inför det nya året,
med kreativ skaparkraft...ja...
2009-01-03

  Michaela Dutius
Ja sannerligen - du har rätt-hand i hand med sig själv är märkligt nog dubbel styrka
2008-12-31

  * Ammi *
Härlig text, jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
2008-12-30

  noname_realmind
Bra skön text!
Samma här - skål på oss!! ;-))
2008-12-30

  Annette Andersson
Skål och GOTT NYTT ÅR!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP