Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Änglar & demoner

människan är änglar på denna jord
sprdier alltid sina ord
med hjälp av internett,tidningar,mail,kort
och det går ganska fort
Men,min vän...demoner är terrorister
antagonister
spränger hus,människor här och var
inte något som blir kvar
pressen tycker väl att detta ska då spridas till alla i värdlens hörn
bör saligt får sig en liten törn
om något kommer att mörkläggas ganska snart så inget ska något veta
får dom sedan i flera år efter detta svar leta

papper,filmer kommer att "försvinna"
på detta kommer överheten att vinna
"nej, känner inte till detta...förlåt? ingen kännedom..tyvärr..."
dom lägger artigt ut sin lilla spärr
änglar & demoner kommer säkert att kämpa mot varandra i år
segern kanske nån av dom får?




Fri vers av anita VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-03 18:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud och Satan kan använda människor. Det gör oss inte till vare sig änglar eller demoner.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP