Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig styrka

på min knän faller jag
med mina händer upp mot himlen
skriker jag

GE MIG STYRKA

vad du än är, och om du finns

jag ber, jag ber, jag ber så min röst drunknar i mina egna ord

jag bönar och ber om styrka och mod
om nya krafter som kan bära mig mot lycka

kära något, någon
visa att du finns
visa att du hör mina böner
visa att jag inte är ensam





Fri vers av MelissaM
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-03 19:11



Bookmark and Share


  Dumlekola
Du år så bra!!!!
*våga tro på Dig*

Jag tror på dig, och det behöver Du inte be om!!!
Men du måste våga tro på Dig...=0)
2009-01-05

  Annie b'larsson VIP
Jag tror du får det - både modet och styrkan.
Du har det inom dig.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

MelissaM
MelissaM