Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dem runda vita vackra

det är dags nu, att ta hjälp
att ta de runda vita vackra underbara

de som skrämmer mig
jag vågar inte
jag är rädd

men allt blir bra, allt blir bättre
bara jag tar dem

säger de och ler

skräck

Jag har samlat mod för att ta dem i 6mån nu
tittat på dem
läst om dem
funderat

vågar jag? vågar jag? vågar jag?

imorgon gäller det
IMORGON start på mitt nya liv.....




Fri vers av MelissaM
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 18:22



Bookmark and Share


  Dumlekola
*Lycka till!*

En stöd *kram* på vägen.

Se framåt... ...inte bakåt!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

MelissaM
MelissaM