Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstörande

Nu

Nu är det gjort
det jag länge fruktat
hela min kropp skakar och oron är
förstörande.....




Fri vers av MelissaM
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MelissaM
MelissaM