Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är något nytt


Dig, jag älskar



som om kärleken var av verklig gestalt
då vi nästan kunnat vidröra den
alla de stunder av närhet

alla blickar
som berättar
rör om i mitt innersta

jag är oförmögen ge en rättvis beskrivning
utifrån mina skrivna ord
att förklarar hur mycket du betyder

trots det
gör jag tarvliga försök

som om du var blodet
i mina ådror
existerar du pulserande

för varje hjärtslag
lever du i mig
genom mig

det handlar inte längre enbart
om röda gardiner

det handlar inte längre enbart
om att jag tappade andan
varje gång du gick

det handlar om en vilja
så forcerande stark
som trotsar alla rädslor
som står upp för sitt hjärtats röst




Fri vers av mysanpysan
Läst 697 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 23:13



Bookmark and Share


  Tino
Finns en sorts bitterhet i texten,
även en stolthet. Jag får känslan - Det "löser" sig.
Svårt att förklara, men texten är stark! Jag tror dock att det blev ett för mkt "som" i slutet! Fortsätt skriva min vän!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan