Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oregelbundenhet

Vem var det som sade
att solens strålar värmer
när januarihimlens stjärnor
fryser känslan förut så livlig
förut så stark

under höstens lövröta
pyr myten om vårens
pånyttfödelse, så självsäkert
så obestridligt

själv tror jag inte längre

inte på något




Fri vers av Kikhorion
Läst 559 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-27 10:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tror på din existens. Människan har jämförts då och då med ett virus. I trilogin "Matrix" exempelvis. Så om du är människa tror jag på dig. Du finns. Tills vidare forskning visar på annat.
2015-05-17

  Måna N. Berger
Det var ju jag som sa, alldeles nyss.. igår tror jag.. :)
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion