Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännskadad



livrädd vaggar skalet
till dödens kalla tonspel
vilse går det hårda försvar
när stålklädda masker
spricker i skörhetens brutala stund

i tunnlars svarta återvändsgränd
hörs skrik från brännskadad hud
ekande över blodstänkta väggar

vem besitter styrkan
att hålla emot förintelsen
från det mäktiga djup
som vill dra ner
det redan livlösa
i kolsvart avgrund

slut varje sår nu
låt detta blodhav
bli det sista från förflutet
att bära i utmattad sökarsjäl









Fri vers av devilsangel
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-27 19:12



Bookmark and Share


  zinna
Hjärtat skriker i sin vilolösa färd, så underbart, sårt, smärtsamt sökande efter vila...
tack min vänn för dina otroliga ord.
Kram
2009-01-28

  DanSan
*****************************

Oj vad starka ord och så samtidigt!!!

*APPLÅDER*

*****************************
2009-01-27

  Michaela Dutius
Du berör med värkande fingrar det allra ömtåligaste i dina läsares hjärtan...
2009-01-27

  Cosmic Johanna
Stark röst om trauman, applåder, du berör.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel