Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Heidi återigen

Jag minns inte om jag skrek
När du föddes
Blev allt så tyst

Jag vaknade gång på gång
Av nyfödda skrik som födde lyckliga föräldrar
I salarna runt omkring

Korridoren var full med plastbaljor på hjul med hån mot allt det som skulle varit vårt

Gravida kvinnor på stan
Jag var en knytnäve ifrån
Ett slag i magen

Välkommen till världen bilder i lokaltidningen
Min blick kunde inte slitas
Jag ville plågas, torteras
All denna skuld

Men det värsta som kunde hända är det som redan har hänt



Ibland är det som att du är kvar
En liten änglafot i min mage
Ibland kittlas du så med dina vingar så att jag inte kan sova




Fri vers av Pytti
Läst 629 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-01-28 00:13



Bookmark and Share


  John Shade
Änglafoten och de kittlande vingarna är bland det finaste jag läst här
2011-11-12

  Yrre VIP
Beklagar din förlust.
Känsliga rader du skriver. Tack för att du delar med dig.
2009-02-26

  notsomad
verkligen fint skildrat...sorgen, längtan och den oändliga kärleken till ett barn.
2009-01-30

  Yrre VIP
All medkänsla Tuffa ord att läsa.
2009-01-30

  Teresia Ridell
Gör ont att läsa. Beklagar verkligen sorgen.
2009-01-30

  Tera
"Gravida kvinnor på stan
Jag var en knytnäve ifrån
Ett slag i magen"

Förstår känslorna..

"Ibland är det som att du är kvar
En liten änglafot i min mage
Ibland kittlas du så med dina vingar så att jag inte kan sova"
2009-01-28

  Rude Billy
underbar, smärtsam och vacker!
jag beklagar din oerhörda förlust!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Pytti
Pytti