Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

milda dagar ~ vilda kyssar





 




kysser din mun

tills din röst slår ut i tystnad

 

du kysser mej

med din glödande blick



natten exploderar

i okänd ömhet



våra skratt i det vilda

leenden & tårar in i allt




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna