Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En verklighet. Det är som det verkar vara.

Gråa moln hopar sig,
över mitt huvud.
En gnutta sol,
finns endast kvar.
Rosorna på fasaden,
har vissnat
och mörkret nalkas.
Ensam vandrar jag,
hem mot hemmets
varma rum.
Vinden viner.
Kanske kommer stormen snart?

Jag rättar till halsduken
för att hålla kylan borta
och tänker tillbaka,
på varma dagar.
Smakar på dem, håller kvar dem
men glömmer snart igen.
Det var då dé
Nu är det nu
Idag.
Vad ska komma imorgon?
Det ingen vet.

På televisionen gissas det,
hit och dit om
sol eller inte sol,
det är frågan.
Själv bryr jag mig inte,
i duschen regnar det alltid
oavsett vad rapporterna sa

Jag sjunger om verkligheten
(-men kanske inte din...)
så som den var,
den blir,
och precis så,
som den är idag.

Hur är din dag?
Med all säkerhet...

verklig




Fri vers av Julia S
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S