Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja...är det inte så?


Jag föddes med ett vackert yttre...



...och kommer dö som ett skrynkligt russin
++
++++
+++
++
+

Men även torkad frukt
innehåller väl livets sötma




Fri vers av Julia S
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-04 00:31



Bookmark and Share


  dead_prez
jo så länge man inte glömmer bort den
2009-10-31

  peter markurth
mkt tänkvärd..
2009-02-04

    ej medlem längre
i mitt tycke finns det inte mycket som är vackrare än en gammal människas naturligt åldrade ansikte...
2009-02-04

  lycksele
Ingen vill bli gammal och skrynklig.
Men ingen vill heller dö ung.
Alla vill till himlen. Men ingen vill dö.
Det är nåt som inte stämmer här ..
Men din dikt däremot är bra.
Klok ungdom du är.
2009-02-04

    Skrivarn
Du har det bra..
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S