Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Heta kärleksmöten i duchen.

När vi står där i duchen så har vi en heta långa kärleksförklaringar mellan oss.
Vi börjar med att smeka varandra på kroppen.
Vattnet rinner på oss och kärleken släpper vi loss.

Heta långa pussar och kramar och härliga underbara kyssar medans vi rör varandra.
Sen sa det klick och det var så härligt ögonblick.

Vi torkar varandra med en handuk och sedan har vi en härlig undrbar stund tillsammans.




Fri vers av anita VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 18:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en sinnligt utmanande text med smek och lek
2009-02-23

  Mads Olssen
Trevligt, är ni gifta? Annars så hoppas jag att Gud förlåter dig
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP