Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara din

dina antetag smeker min kind

jag fylls av drömmar
om dig och mig

din hand i min
sluter mina ögon
är fylld av en obeskrivlig känsla

jag är hel när jag är i dina armar

varför är du inte min
min min min




Fri vers av MelissaM
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-04 21:47



Bookmark and Share


  Dumlekola
Fint uttryck av längtan.
Håller på Dig=0)
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

MelissaM
MelissaM