Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P.P.D.




Post Production Depression...

Som att för tvärt sluta med en narkotika

Som att vara övergiven av en älskare

Som att vara utan motgiftet


Men... texterna finns ju kvar...

...de existerar ju faktiskt!...

Men ändå: P.P.D...

Svackigt... darrigt...

sorg 

tomhet.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 00:29



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Texterna finns kvar, och källan finns kvar: du!
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna