Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elsa~Maj & Gud~Britt har kommit UT




Elsa~Maj & Gud~Britt har kommit ut
Halva släkten la till ett tjut

Nu är dom ett äkta officiellt lesbiskt par
Trots den massiva giftiga kritiken från far

Nu är dom i kärleken fria
Struntar i att omgivningen skria


Dom gifte sej i en kyrka
Fulla av församlingens godhet & styrka


Ömhet & smek
Livet är en lek.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-05 14:50



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Måna

T. ex Allhelgonakyrkan i Sthlm, en väldigt fri kyrka, dit utslagna, homosexuella, m.fl söker sej.
2009-02-05

  Måna N. Berger
Det låter som en sympatisk församling. Var huserar den, i vilken kyrka? ;)
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna