Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
goo & glaa ska mänskan va...


Jävla Positivitets-Fascism!





Jag kommer alltid att vara trogen min sorg.

Jag kommer emellanåt vara äckligt sur & tvär.

Jag kommer vara uppriktig om det så kostar blod.

Förtvivlat vresig & kärv & avog kommer

jag gnistra mina gyllene medelåldersdagar!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-06 15:11



Bookmark and Share


    Aye
Ha det så kul :)
2009-02-06

  Måna N. Berger
Bra! Du är saltet i soppan!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna