Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting står i lågor ~ borta är alla frågor




kysser dej där du vill

du kan inte ligga still




paradiset öppnar sej klart

allting är underbart



du sitter på huk

suger min styva kuk



ty känna

det bränna



all Guds kraft

när du fattar mitt skaft

jag dricker din saft

så här skönt har vi aldrig haft



åh Gud

åh Gud

åh Guuuuuuud



allting står i lågor

borta är alla frågor




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna