Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ens suicidals inre...


slår mej ut ur min kalla borg




jag längtar efter min död

att äntligen få leva min fulla glöd



free from this times bad bad show

feel me feel me feel me glow



allright I got the blues

my life is an abuse



slår mej ut ur min kalla borg

så jävla trött på depression & sorg



så jag slår mej slutligen ut

brister ut i ett glädjetjut




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 03:33



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Naken blues, den får mitt fulla gensvar!
2009-02-07

  Cosmic Johanna
Dina senaste ditker berör...starka i sitt uttryck! Denna får rungande applåder!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna