Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORN to BE A L I V E!!! ( 1979 )




Slår upp mina grönbruna

Mamma ropar

Nu börjar första åket

Stenmark kör nummer 7

Jag ligger kvar & tänker på Ewa

& onanerar en stund

Kommer du inte...? ropar mamma

Jo jag KOMMER!!!... ja det gör jag...

Stenmark utklassar bröderna Mahre

& jag vräker på ABBA Arrival

Ewa kommer över & vi hånglar

& hon runkar av mej 3 gånger

Vi hånglar ända in på eftermiddagen

När hon har gått hem

lyssnar jag på ABBA Arrival igen

& runkar en gång till

Sen vräker jag på DISCO:

I was born... BORN TO BE ALIVE!!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna