Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Det är inte rösten som bryter, den kan jag inte höra.
Du berör mig utan toner.
Det är dina dofter som blandas i luften, som ilar i veckor.

Det är inte rösten som bryter, stäng din mun.
Du får mig att falla med läppar ihop.
Det är dina långa fingrar i mitt hår, som smeker varje natt.

När dina ord väl når in, säg bara att du vill ha mig nära din kropp.
Inget älska, för det är svårt.
Jag vill bara känna ditt andedräkt lätt på mitt skinn.

Så ska vi ligga tills huden släpper.
Så ska vi ligga tills beröringen täcker,

oss.




Fri vers av Ming
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 23:09



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Du har fångat ett möte mellan två människor, med ett starkt, förtätat språk och vackra bilder.
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ming