Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills vi




Det spelar ingen roll vart du kysser mej

Spelar ingen roll vart du sätter dina blixtar

Lord have mercy

Har inget behov av sex

Bara att vi avgiftar oss

Så att dimmorna lättar

Så att vi hittar hem

Så att vi hittar varandra

Vi sover under granarna

Skogen kysser & värnar oss

Vi stannar länge

Tills vi älskar fullt. 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-10 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna