Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing.


Träffar

Vi möttes i parken du och jag, vi kramade om varandra en stund.
Vår träff var hemlig för andra.
De gick hand hand tillsammans till ett matställe.
Där åt dom en romatisk middag på du man hand.
Dom åt och sedan betalade dom och gick.
Sedan tog de en taxi och åkte hem till han.
Där hade dom en härlig stund tillsammans.




Fri vers av anita VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 18:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
framkallar känslor av romantik och heta stunder, möten hand i hand
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP