Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsning


Rosen & amore

älskade...vi kommer att ses..å älska länge vi två
enligt ödest är d så
Jag vet att du längtar efter mina ord..mina händer
vi ska låta amore å ta dagens ros i våra tänder
Lyssna på musik..mysa hela natten lång
nynna på någon kärlekssång
alltid för detta vara redo med kyssar & smek.ömma ord
ja ser att du lägger mina ben på ditt bord..
Aha...dags för att kramas ömt igen..tufft kan de vara
få på detta kan svar
min vän..min vän...i natt ska vi minsann ha passion....släck ljuset
vi ska ha de mysigt i huset
täcket lyft sedan upp...och sedan...mmm




Fri vers av anita VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-10 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP