Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den handlar om mig och tjejen jag gillar :) enligt min mentor skulle detta vara ett bra sätt att utrycka mina inre känslor jag är 16 och bor i centrala malmö


känner mig rörd

Jag känner mig rörd
men samtidigt ganska så störd

Jag försöker bli hörd
men jag gör mig störd

Du hör mig djupt
och rör mig vid ett stup

Det känns så sjukt
men samtidigt ganska ljuvt

Jag gillar ditt skratt
när du spelar mig ett spratt

Jag sitter på en hamn
och tänker på din famn




Fri vers av Arash jamali tha man
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arash jamali tha man