Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bill sill drill etc




bill      sill      drill

kulle      bulle       skulle

  dur      bur       skur

   burk       lurk       mörk

sal        bal       dal

    rymma     skymma    grymma

köld          böld          stöld

          stor     mor      ror

    bock     rock     stock

tröst      lust      höst

     gupp    lupp     trupp

   stämmas   skämmas  dämmas

sjunga    lunga    runga

stopp    hopp    kropp

   knulla    rulla    fulla

      fruga    duga   fuga

           leka    smeka    neka 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna