Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysste din rumpa i engelska parken





Jag slickade & kysste din rumpa i frodiga engelska parken
Jag kysste sen din klidde tills du skrikande föll till marken
Strax efter att vi höll på att drunkna i sprengelska kvarken
Du grät & sa att du kände dej så himla levande & stark sen

Sen satte du dej på huk
& sög min förnämliga kuk
underbar feeling
i din healing

Solen gick bakom månen & det blev gryning
Gudspulsen dansade i oss i dyning efter dyning

Sen gick vi hem till min kvart
Minns bara att allt blev svart
Vi försvann i kärlekens dimma
Ja vi måste plötsligt ha svimma

När vi vaknade var vi glada & anrikade
Vi gick till vårt favvokondis & fikade

Mörkret hade gett upp
Inför vår sannings trupp
Av ömhet välgödda
Sälla & pånyttfödda




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 1753 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-11 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna