Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag våga bejaka min styrka?? ( ändrad... )




Jo... visst jag är rädd för vissa av mina svagheter.

Men mina styrkor skrämmer mej ännu mer...

Jag har inte bett om att bli upprorsman & konstnär! 

Men när jag förnekar & blockerar min kraft

så blir jag svag som Stålmannen utsatt

för grön kryptonit.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 21:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
så sant...vår styrka skrämmer oss betydligt mer än vår svaghet
2009-02-15

  Cosmic Johanna
Gillar denna dikt och dess djupt mänskilga budskap som man nästan måste vara stålmannen för att klara av.

Bra att se över kontrasterna mellan vad som får stålmannen att reagera kryptonit eller Louise Lane?

Bokmärker
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna