Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annllie helsing


kärlekskort

De var alla hjärtans dag
mitt hjärta fick ett härligt slag
Jag fick ett vackert kort
Ty ja läste d inte så fort
på framsidan en bild på en ros
texten var fullt av kyssar & gos
D är till att minnas mig ännu i dessa år
ja läste detta medans ja hemmåt går

Kuvertetvar lika oläsligt som alltid..denne stavar som en kråka
min vän,min vän..om detta ska vi inte ens bråka
icke..icke..vi ska nog ses å älska passionerat i våran säng
glömma slit å släng
nästa gång du skriver ett kort,imn vän..skriv vackert & tydligare
tyd är lite prydligare.
Amen...




Fri vers av anita VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-14 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP