Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annlie helsing


Och vi älskar varann

vi kommer att mötas under solen sken
och röra en del på våra ben
åt alla minnen kommer vi säkert att skratta
allmänheten kommer nog icke detta att fatta
min vän,min..i amore finns de grunder & annat..vem vet?
kärleks tron håller mitt hjärta het

dina sms gör mig lycklig som bara den.se..ett nytt jag fick
härlig som en kärleks kick
bör läsas i avskildhet så att ingen detta ser eller hör
sådant nöje kan man me vackra ord förför
bör skickas tillbaka men fina ord..klick..klick
se där..så snabbt d gick!
ska ja slå detta nummer? oh,ja..låt se..nr hit..nr dit..
slå nr med artig flit
hör i luren att de kommer en signal..hm...mobilsvar?
tycks vara d enda som denne har.
Du milde tid...aha!..en röst!
känns redan i ens bröst
Sitter denne å äter nånstans? hör prat å prat
du milde vilket evigt tjat!




Fri vers av anita VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 10:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förföriska ord och härliga kärleksklickar
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP