Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knackningar på min världsbild

Hårdhänta knackningar på min världsbild
får ryggraden att kröka sig

Jag fokuserar på knogarna.
Långfingrar. Pekfingrar.
De spruckna nagelbanden.
Blod som stelnat.

tills ryggraden bär mig rakt igen




Fri vers av Tina-sol
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-15 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol