Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken till dig...

var sekund är du i mina tankar
du är kärleken som jag vackert drömt
det gör ont men samtidigt är jag lyckligast
väntar på att det ska bli du och jag
att vår kärlek ska bli axiomatiskt
du tiger och lämnar mitt hjärta undrande
dina ögon ger en glimt av sanningen
all denna väntan är svindlande
din närvaro tar mig med storm och fyller mig med liv
att vi är fel för varandra spelar ingen roll
lukten av din existens ger mig ingen nåd
jag vill ha dig nu....




Fri vers av MelissaM
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MelissaM
MelissaM