Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aurakrock

Har du varit med om en aurakrock frågade min kollega.
Jag svarade inte.
Upplevde ordet.

Har du?




Fri vers av Tina-sol
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-17 18:04



Bookmark and Share


  Nova-Liv
Ja det har jag, och det är inte alltid så trevligt.
2009-02-18

  Leif Furstedt VIP
Det svenska språket är underbart, konstruktionerna många och vi förstår dem. Men nu behöver jag en ledtråd :)
Ovanligt formulerad, kul och tankeväckande.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol