Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen i dig

det gör ont att inte veta vart du är
vad du gör
vem du är med.....

det gör ont att veta att du inte tänker på mig
varje dag
varje timme
varje sekund...

det gör ont att känna kärlek till dig
ont att sakna dig
ont att längta...

men att få se dig en stund att få andas dig
finnas för dig bara en kort sekund
gör att all denna smärta är obetydlig

mina dagar består av saknad
törst efter din kärlek
din existens gör mig galen
ja är galen
i dig





Fri vers av MelissaM
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MelissaM
MelissaM