Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

peace ( dead & gone allright )




youre dead & gone allright

but you visit me every night

of pure brilliant joy we scream

in my dream in my dream

oh my lord in my dream

youre always in the neighbourhood

lovin me like I knew you should

when in the cold world I freeze

You come & bringing me varm peace.

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna