Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste jag?










Måste jag svälja kritik


för att bli en bättre människa


stöpt i ramar av DITT medvetande




måste jag ta åt mig vetskapen av mina brister, format av din uppfattning?




gör det mig till en bättre människa?




eller gör det mig bara till en marionettdocka



i händerna på en annan individs tycke...?


















Övriga genrer av Aquarius
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-18 19:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En del älskar att tro att andra måste det..men så fel..
inte måste man..usch sånt där äter energi..snyggt vasst bra..hur du för fram budskapet!!
2009-08-09

  Seasons VIP
tänkvärt...!
2009-03-07

  Aisha VIP
...bra...!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius