Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett inte helt ovanligt återkommande "fenomen"...


Don't worry be happy





"var inte orolig

sa lejonet till haren och erbjöd en varm, trygg plats

långt ner i magen..."




Övriga genrer av Aquarius
Läst 443 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-24 22:20



Bookmark and Share


  Seasons VIP
upplyftande!
2010-05-30

    Bodil Sandberg
jo du..där sa du det..visst snubblar man över..
jättebra skriftat!!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius