Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar när du




älskar när du kysser din kärleks död 

rakt in i min tilltrasslade trädgård

så att jag kan komma till sans

& dricka dina ögons kyliga källa

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-19 01:10



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Innerliga rader om kärlek, den svåraste leken av dem alla.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna