Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm, jag vill vara kvinna.

Jag vill möta våren som en dam.
Känna hur kjolarna har växt sig ner över knäna.
Det skulle vara passande med hårnålar och manikyr.
Mmm, jag vill vara kvinna.

Inga klirrande systemkassar på väg mot festen.
Det ska vara famnen full av blommor
och smaklökslockande menyer på restaurang.

Smek mig som en kvinna. Locka fram hennes tankar.
Skåla med mig.

Jag är så trött på att vara tjej.




Fri vers av Tina-sol
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-19 10:01



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Någonstans är du allt du vill vara och mer därtill, skål!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol