Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna som blir kvar

Ett ansikte
En röst

och ett antal böjbara ord
till det formbara

känslan griper ännu

då dofterna, smakerna och erfarenheterna
fått fortgå och förändrats
efter hand

känslan griper ändå

och jämförs med allt som blivit


" Det var en gång för länge, länge sedan. Så långt bort man kan komma. Där ligger sagoslottet. Och det glimmar i gult, skimrande....guld"

Ja, känslan angriper ständigt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol