Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringsmannabetraktelse

Jag minns att jag höll igång- flödade av energi-ville arbeta å göra rätt.

Nu är det nu och jag ser solen gå upp å ner. Det som en gång fanns finns inte mer.

Vad har jag inte sett eller mött ?






Övriga genrer av L-G
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-20 15:55



Bookmark and Share


  Sturesdotter
insikt....
2009-08-11

  Elaine.S VIP
Det finns sorg och ledsenhet i dina ord...men det glimmar
till lite av hopp om mer....liv att möta. En lågmäld, fin betraktelse.
2009-03-18

    Marie Andersson
Idag, finns inte imorgon heller,
endast minnet består...
Varje ny dag man möter,
så ser man alltid något nytt!
2009-02-28

  Miss Mod
Genomsyras av talande melankoli.
2009-02-27

  Mr Lindemann VIP
I månlandskap färdas nuet in i ögonblicket
I en evighetssekund närs vår energi av



Drömmar
2009-02-20

  Blåbäret
vandringsmannabetraktelse...vad kommer du att få se och möta? att våga vara snäll och förlåtande mot sig själv för att öppna upp för det kommande och inte sörja det passerade...en sorts visdom ändå, eller?
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

L-G
L-G