Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järnrör & knogjärn, så löser vi det "gumman"

dina hjältar har tröttnat
vännerna gått hem
har du slaget vunnit ?
efter all jävla gråt över inte ens nästan spilld mjölk

det spelar ingen jävla roll
vem som ler tillslut, bara du får le

ett järnrör i ditt bakhuvud
och sedan lugn och ro
sluta dra i mig
jag kommer hämta ett knogjärn

sluta prata med mig
jag kommer inte att svara och inte att bry mig

sluta snälla sluta reta min uppmärksamhetsnerv
jag har bränt alla broar men du bara simmar över floden

jag har klippt och klistrat med meningar och beteenden
jag får dig inte omtyckningsbar ändå
du har passerat gränsen för vad jag kan låta bero

du flyger iväg på vingar gjorda av andras tålamod
skaffar dig försprång
och tror att det är din förtjänst

ska vi leka en lek ?

om jag köper en vätebomb inslaget i ett rött paket med blanka snören
gömmer den i Sibirien
och ger dig en skattjaktskarta
överlämnar den med ett påklistrat leende, bara för dig

och du går och letar, din idiotiska lilla människa
tillslut hittar du paketet och öppnar sakta snörena med dina köldvalna fingrar
lyfter locket av paketet

och BANG! mitt problem är spritt över hela ryssland i lagom små bitar









Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-23 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen