Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eloge till annonsen här bredvid!


RÄDDA Barnen!




Rädda barnen!

Ta en stund varje dag med ett barn.

Stäng av tv, dator, ytligheter.

Tala med ett barn idag.

Älska ett barn idag.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 21:01



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Viktigt budskap!

Leva det naturliga,
hur ska barnen annars kunna bli naturliga,
om de bara får elektronisk stimulantia.

Idag åkte jag pulka med mina:-)
2009-02-26

  Måna N. Berger
Finnas till för sina barn kan man, och ska man, även om de inte alltid har tid med en. Barn, även en bit upp i tonåren behöver en trygg bas att då och då återvända till, återförsäkra sig om att de är älskade. De ska inte finnas till för oss, det är vi som ska finnas för dem!
Tids nog får man all tid i världen för TV-tittande.
2009-02-25

  Johan Bergstjärna
Larz

Men man kan ju med en blick/några ord
visa att man ÄR där för dom iaf...
2009-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Nej. I en viss ålder så vill de hellre vara med sina kompisar.
2009-02-25

  Johan Bergstjärna
Larz

kan bero på hur man är mot dom.
2009-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Problemet är att ibland vill de inte.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna