Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De allra flesta som snackar om: Comeback




Dom vet inte vad en


                                   C o m e b a c k


                                                           är för något.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 20:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Jag ser fram emot en ny diktsamling av dig, en glödhet comeback!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna