Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riksnatt




Aberlunda Istrofax Madekutta Vulkanpridefix

Weram Kluxa Nidelung Asatrots Interim

Kutterspång Vaxhed Lustre Shampoo La La

Tyderlox Habris Vexham Riksnatt Meditation

Spaderkomby Luxy Rune & Britta I Bersån




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna