Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!VREDE! ( Stand Up & Fight! )

 

 

Släpp loss din VREDE idag

Finn ditt sanna jag

Sluta va så svag

Låt din blick bli till lag.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 05:27



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Bilden passar ypperligt till diktens budskap,

"Rocka loss din vrede!"

Vila sen i harmoni, andvänd vreden i det kreativa,
i dina gränser och i ditt liv.
Som en konstnär sin pensel....
2009-03-02

  Svartsilver
vrede kan vara bra om man vågar tar fram den vid rätt tillfälle.
en befrielse är det då
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna