Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionauterna




2 lyckliga passionauter simmar

i den heta himlarymden

skrattar & voltar runt månen

en orgasm per varv

Själarnas svävarglädje!

Sen landar dom i sina kroppar

& 3 kåta andar ligger

i sängen vill ha allt

villiga att ge kärlek

tillbaka tusenfalt.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 05:29



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härligt igen kännings faktor hög!:-)

Det finns rymd i denna.
2009-02-27

  SeXara
Väldigt häftigt, där skulle jag vilja vara med! I ett explodernade universum. Snyggt
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna