Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har saknat er.....


Ur döden till liv

Hon vandrar ur döden

grå ur granitens vilja

vaknar hon sakta

med varje steg

 

Öppnar sitt öga

som blundande blinkar

hennes framtid skymtar

och dåtiden ler

 

Ett liv vaknar sakta

i lemmar svaga

och ekot hörs ropa

från själens djup

 

Så kommer hon åter

den snövita, klara

ur sot stiger kroppen

levande fram

 

Välkommen du vita

och svarta gudinna

välkommen du liv

som döden förstår

 

Hon vandrar ur döden

grå ur granitens vilja

stiger hon sakta

med medveten själ

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP