Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricka källa




Ur livets källa dricker vi ljus!

Hur skulle vi kunna annat än: Glädjas!

Dina ögon ~ med den självklaraste magi...

Smekningar öppnar väg in till sanningen.



Oh fire fire fire... we falling higher & higher...

Ut i den sköna vårnatten... ut på den vilda ängen...

& sen hem till kärleksarbetet i välsignade sängen!
 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 01:44



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En härligt kärleksfull dikt med rytm och känsla.

applåder!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna